Kirúgta a Playboy-lányt Belmondo

2012-10-03 07:37:00 szorenyi.p

hírkép

A szerelem vak - tartja a mondás. Mindazonáltal idővel mindenkinek felnyílik a szeme. Így járt Jean-Paul Belmondo is, akinek sokáig egy 37 éves, explaymate lány volt a barátnője. A csinos hölgy azonban az ügyészek szerint arra használta a neves színészt, hogy pénzt csaljon ki tőle. Belmondo tagadta ezt, most mégis elhagyja kedvesét.



Jean-Paul Belmondo francia filmszínész különválik belga élettársától, Barbara Gandolfitól – jelentette be a színész ügyvédje, Michel Godest. "Nagyon jól tudom, mi történt, és igazat adtam Jean-Paulnak, hogy véget vet ennek a kalandnak. Jean-Paul mindig úgy irányította a magánéletét, ahogyan ő akarta" – tette hozzáa "civilben" barát férfi.

A 37 éves Barbara Gandolfit több ízben is meghallgatta a francia és a belga igazságszolgáltatás egy őt, illetve a volt férjét érintő pénzügyi nyomozás keretében. A 79 éves Jean-Paul Belmondót is meghallgatták a 200 ezer eurós (56,97 millió forint) kölcsön ügyében, amelyet állítólag a színész a fiatal nőnek, az egykori Playboy-modellnek nyújtott, akivel 2008 júniusában találkozott egy étteremben a francia Riviérán.

A belga ügyészek szerint Barbara Gandolfi arra használta a neves színészt, hogy pénzt csaljon ki tőle. Korábban Belmondo még azt mondta, hogy nincs semmiféle "ügy", és nincs mit kedvese szemére vetnie.