Itt valóban olcsó a mobil - Mobilexpressz

2012-09-01 18:06:00 szorenyi.p

hírkép

Szeptember kemény hónap a mobiltelefonokat kedvelők számára. Megnyílt a berlini IFA 2012, az Apple és a Nokia is szeptemberben mutatja be új modelljeit. Azok azonban, akik már most szeretnének rendkívül kedvezményes áron mobiltelefont venni, azoknak a Világszám felfedezett egy meghökkentően olcsó weboldalt, a Mobilexpresszt.



Természetesen minden oldal dicséri saját termékeit, szolgáltatását, a biztonságos szállítást. A Világszám nem volt rest és miután egy belefutott a Mobilexpressz ajánlatába alaposan áttanulmányozta az oldalt. Nem csupán a a csillogó-villogó csúcsmodellek árait vetette górcső alá, hanem alaposan elmélyült az összes márka kínálatában.

Azt kell mondjuk, hogy az Magyarországon érdemben jelen lévő márka készülékei kapható. A legolcsóbbtól a csúcsmodellekig. Ráadásul nem 1-2 termék akciós, hanem több tucat. A kedvencünk egyébként az Alcatel One Touch 918D DUAL, amely igazi belépő okostelefon. Két SIM-kártyát kezel és 30 ezer forint alatt hozzá lehet jutni. Ideális ára sznte csábítja a fiatalokat, hogy meggyőzzék a családfőt, erre érdemes pénzt áldozni, hiszen "így biztosan elérsz napközben akár emailen is" és még mutatós is, valamint internetkapcsolata segíthet a puskázásban is. (Bocs, ez utóbbit nem mi modtuk csak hallottuk!)

Természetesen a csúcsgépek szerelmesei sem maradnak cuccok nélkül. Az iPhone 4S 16GB fekete és fehér színben is 150 ezer forint körül elérhető, és ennél is jóval olcsóbb a Galaxy III is.

Ráadásul a rendelés teljesen biztonságos. A cég ugyanis 14 éve működik. A megrendelt készüléket 2 órán belül az UPS segítségével szállítják házhoz, ami már önmagában is garancia. Ami a legfontosabb, egy ilyen mobil ritkán meghibásodhat. Túl azon, hogy a hétvégén is felhívható az ügyfélszolgálat saját garanciális javításokat is végző szakszervizzel rendelkeznek, azaz nem kell hónapokra lemondani megkedvelt telefonunkról. A telefonokra minden esetben garancia van, minimum 1 év, de minimális felár ellenében ez 2 évre is kiterjeszthető.