Botrányosan viselkedett Depardieu

2012-08-18 15:32:00 j.protic

hírkép

Gerard Depardieu újra magyarázkodhat. Egy utcai balesetet követően pofozkodott, ezt megelőzően pedig nyilvánosan könnyített magán egy repülőgépen.



Gerard Depardieu francia színész múlt héten a Párizsból Dublinba tartó repülőgépen képtelen volt kivárni, hogy a gép elinduljon és végre használhassa a mosdót. Felpattant a helyéről és a folyosón mindenki szeme láttára könnyített magán. Mint később kiderült, egy ásványvizes üveget használt erre a célra - ami kissé túlcsordult.

"Nem vagyok én egy szörnyeteg, csak egy fickó, akinek nagyon kellett pisilnie - magyarázta később a CNN-nek adott interjújában Depardieu. Majd hosszasan és a lehető legtöbb fórumon igyekezett elnézést kérni utastársaitól.

A napokban pedig a színész egy motorossal karambolozott. Az ütközés részleteiről mindössze annyit tudni, hogy Depardieu és a motoros Párizsban, nem messze a Saint Sulpice templomtól "találkozott" össze. Szó szót követett, a színész pedig úgy vélte, az eset megoldása néhány pofonban rejlik. Így kis is osztotta azokat - a motoros arcára.

A sérült és helyben hagyott áldozat a helyszínről azonnal az ügyészi hivatalba indult, ahol feljelentést tett a 63 éves színész ellen. Depardieu ügynöksége egyelőre nem kommentálta az esetet. Minden bizonnyal most azon töprengenek, vajon milyen elfogadható és békítő magyarázattal lehetne kihúzni a pácból a heves vérmérsékletű amúgy remek színészt