Dráma a francia-brit női kosármeccsen

2012-08-04 10:58:00 szorenyi.p

hírkép

A kosárarénában sírtak a brit lányok. A vége előtt pár másodperccel még 3 ponttal vezettek, aztán vereség lett a vége. Előtte a férfiak kaptak ki egy ponttal, előző nap.



A franciák gyorsabbak és erősebbek, a brit lányok meg lelkesebbek voltak, és jobban hittek a győzelemben. Túlságosan is.

Végig vezettek a franciák, a britek az utolsó negyedben jöttek fel. 10 másodperc volt hátra, a britek egy ponttal vezettek, és ők támadtak. A franciák faltoltak többször is, hogy meglegyen az elegendő személyi, és dobni kelljen a briteknek büntetőt. Így is történt. A két büntetőt bedobták, de már elhitték, hogy győztek, egyikük mutatta is a közönségnek. Ott integetett felénk, közben a franciák 2 másodperc alatt egy hármassal egyenlítettek.

Az 5 perc hosszabbítás ugyanilyen csoda volt. A végén felváltva vezettek a csapatok. Végül 3 ponttal elmentek a franciák, 0,2 másodperc volt hátra. A brit lány bedobta a labdát időkérés után, és egy csel után bement a 3 pontos - de ez már a bírók szerint, és igazuk volt, elkésett, győztek a franciák.