Sorban álltak a magyar szépségkirálynőért

2012-08-04 10:28:00 superadmin

hírkép

Mi kell ahhoz, hogy a gyönyörű, kietlen tengerparton hosszú sorokba tömörüljenek az emberek? Egy magyar szépségkirálynő.



Csonka Kitty, a Miss Éden Nemzetközi Szépségverseny győztesének thaiföldi kalandjai Pattaya után a csodálatos Koh Samet szigetén, egy egzotikus fotózással folytatódtak. Az elhagyott patrszakasz kiválasztása után hamarosan megkezdődött a fotózás, ám a fehérhomokos parton egyszer csak váratlanul hosszú sorok alakultak ki. Először mindenki azt hitte, valamit ingyen osztogatnak a stáb háta mögött. Hamarosan azonban kiderült, mindenki Kittyre vár. A különleges munkának ugyanis az összes arrajáró részese akart lenni.

A magyar szépségkirálynő a Fashion & Travel magazin stábjának készített fotozást félbeszakítva - a népszerűségtől kicsit zavartan -, de annál nagyobb örömmel állt valamennyi helyi lakos és turista mellé, akik nagyra értékelték a szépségkirálynő kedvességét.

Kitty ezután bizonyos, hogy már nemcsak a Fashion & Travel magazint olvasó világutazóknak lesz ismerős, s köszön vissza a lap hasábjairól. Immár a hazatérő turisták és a helyi thai lakosok családi fotóalbumában is ott mosolyog majd a magyar divatmodell.



Megdöbbentem azon, hogy mennyien bámulnak, aztán a legbátrabb nézelődő végül megkérdezte, csinálhatna-e egy képet velem. Miután megengedtem, még többen jöttek, szépen egymás mögött álltak, s mindenki kivárta, hogy rá kerüljön a sor.