Sexy Airlines repítette Pattayára Miss Édent

2012-08-05 00:12:00 superadmin

hírkép

Aki Pattayára megy nyaralni, garantáltan nem unatkozik majd. Nappal rengeteg sportolási lehetőség várja a tengerpartra utazókat. De mit csináljon az, aki az éjszakai életre kíváncsi? Bemelegítésnek szálljon fel a Sexy Airlines járatára!



A bangkoki eseménydús napok után Csonka Kitty, a Miss Éden Nemzetközi Szépségverseny 2011-es királynőjének thaiföldi nyereményútja Pattayán, Délkelet-Ázsia egyik legnépszerűbb üdülőhelyén folytatódott. A szépségkirálynő szerette volna ezt a nem mindennapi várost a maga valójában, közelebbről is megismerni. Mivel tudta, hogy a programtervében egy gyönyörű szigeten egzotikus fotózáson fog pár nap múlva részt venni, így Pattayán inkább a hírhedt éjszakai életre volt kíváncsi.

Korábban olvasva a Világszámon megjelent Sexy Airlines-ról szóló cikket, a kíváncsi fiatal lány megkérte vendéglátóit, hogy vigyék el erre a rejtélyes nevű szórakozóhelyre. Itt aztán Kittynek dermesztő meglepetésben volt része, és el kellett ismernie, hogy Pattaya valóban sajátos város. Ebban a bárban például a repülőgépeken megszokott decens stewardessek helyett a Sexy Airlines éjszakai járatán ledéren felöltözött légikisasszonyok üdvözölték a vendégeket. A különleges „repülőn” aztán igazán különleges műsort is előadtak. A „szereplők” természetesen alig viseltek valamit. Nem meglepő hát, hogy Kittyn kívül szinte csak férfiak „fizettek” be e különleges utazásra.

A sajátos kaland után Kitty immár semmin sem meglepődve vágott neki a pattayai éjszakai életnek, ahol végül a Walking street végeláthatatlan szórakozóhelyeinek sokasága egy éjszakára elnyelte a magyar modellt.