Miss Éden a felhők között járt Bangkokban

2012-07-31 13:00:00 superadmin

hírkép

Az emberi kíváncsiság határtalan. Sokan akár 40-50 méterre is képesek a tengerszint alá lemerülni, hogy új világot fedezzenek fel, míg másokat a magasság vonz, így a hegymászás, a repülés szerelmesei lesznek. A Miss Éden legutóbbi győztese ezúttal angyalként, az „Angyalok városában” merészkedett a felhők közé.



Csonka Kitty, a Miss Éden Nemzetközi Szépségverseny 2011-es királynője úgy döntött, hogy amúgy sem mindennapi bangkoki tartózkodását - a kötelező bevásárlás után - megfűszerezi egy kis izgalommal, és tériszonyát leküzdve megnézi, milyen képet fest a város a magasból.

A szépségkirálynő vendéglátóitól hallotta, hogy Bangkokot thai nyelven Krung Thep-nek, vagyis az „Angyalok városának” nevezik. Kitty ezért úgy határozott, angyalnak öltözve indul e különleges városnéző túrára, fel a felhőkarcoló tetejére. Hófehér ruhában, angyali mosollyal felvértezve kapaszkodott hát fel az egyik legelegánsabb bangkoki szálloda 55. emeletére.

„Tudtam, hogy Bangkok óriási, de azért ilyen méretekre nem számítottam. Olyan, mintha egy gyönyörűen kivilágított amerikai nagyvárosban lennék. Most már értem, miért nevezik Angyalok városának” – nyilatkozott szerkesztőségünknek Kitty.

A hangulat kedvéért a fiatal modell kért egy gyümölcskoktélt a csillagos ég alatt található, nyitott bárban, s „angyali megfigyelőként” végezetül egy kényelmes ágyon hátradőlve még sokáig fürkészte a 360 fokos körpanorámát és az örökmozgó város fényeinek látványát.