A sarokba ültették a halottat a Mekiben

2012-07-27 13:40:00 szorenyi.p

hírkép

Meghalt egy vendég egy horvátországi McDonalds étterem pultjánál, ám a kiszolgálás zavartalanul folyt tovább. Egy nő rosszul lett és a mentők sem tudtak segíteni rajta. A halottszállítók azonban csak másfél órával később érkeztek. Addig az alkalmazottak egy sarokba ültették az elhunytat.



A szerencsétlenül járt vendég egy 49 éves nő volt, aki rosszullétre panaszkodott nem sokkal azután, hogy betért Sibenik városában az étterembe. Halálát nagy valószínűséggel szívroham okozta. Az étterem személyzete azonnal mentőt hívott az összeesett nőhöz, ám az orvosok már nem tudtak segíteni a boszniai asszonyon, és távoztak, hátrahagyva a halottat a hullaszállítóknak.

Az alkalmazottak az elhunytat az étterem egyik sarkába ültették, arcára szalvétát borítottak és dolgoztak tovább. A horvát média beszámolói szerint a halott másfél órán át "ücsörgött", míg végre elszállították.

Az étterem közlése szerint a sajtó túloz, mert csak az autósokat kiszolgáló részleg működött zavartalanul a halálesetet követően is, és az étterembe nem engedtek be vendégeket, amíg a halott is ott volt.