Garniszálló szerelmes kutyáknak

2012-07-14 07:17:00 szorenyi.p

hírkép

Szerelemszálló nyílt Brazíliában ebek számára, de a létesítmény a testi légyottokon kívül tartós kikapcsolódást és üdülést is kínál. Butikjában egyebek közt Swarovski-kristályokkal ékesített nyakörvek kaphatók, áraik forintban számolva eléri a negyedmilliót.



A kutyáknak nem kell kutyafuttában kiélniük szexuális vágyaikat, legkevesebb egy teljes nap áll a rendelkezésükre olyan szobákban, amelyek plafonján tükör van, ráadásul - a romantika fokozása végett - szív alakú. A padlón bíbor párnák várják a rájuk heveredést, a világítás pedig diszkréten lágy. Egy szoba napi 50 dollárba - mintegy 12 ezer forintba - kerül.

Az ebpásztorórák otthona azoknak az emberi szállóknak a mintájára született, amelyek szerte Brazíliában várják a szeretkezni vágyó párokat. A kutyaszállodát egy testvérpár alakította ki egymillió dolláros beruházással, és arra alapozva az üzleti sikert, hogy Brazíliában 32 milliós a kutyalakosság, a második legnépesebb az Egyesült Államok után.

Az ebhotelnek 60 emberi alkalmazottja van, köztük állatorvosok. Edzőterem és külön díszterem is található benne, ahol kutyák ünnepelhetik születés- vagy csupán névnapjukat - adta hírül a The Daily Telegraph című brit lap.