Dian Sharlin Budapesten fotózott!

2012-07-13 14:40:00 mennyei

hírkép

Dian Sharlin, Ázsia egyik legfelkapottabb modellje Kuala Lumpurból Budapestre érkezett egy divatfotózás erejéig. Útján az RTL Fókusz és a vilagszam.hu stábja kísérhette végig. A képek a Fashion&Travel magazinban lesznek.



Dian Sharlin Dolce Vita címmel készített anyagot a magazinnak. A fotózás után, hétvégén indul Indonéziába, ahol egy légitársaság reklámarca lesz.

Magyarországon csak annyit kért, hogy megnézhesse a várost, és kipróbálhasson valamilyen nemzeti ételt. A gasztronómiai élmények után másnap pihenés következett, majd délután kezdődött a fotózás, magyar körülményekhez képest feltűnően nagy stábbal. A werkfotókat megnézhetik a galériában!

A felvételeket Maklári Tót Attila készítette, munkáját több stylist is segítette. A Diamond Models Rivercast két modellje is lehetőséget kapott, hogy közös képen szerepeljenek Diannel. Hankó Cynthia csak annyit mondott: imponáló Sharlin profizmusa, Nagy Kinga pedig irigykedett picit, mert szerinte nagyon szép a maláj modell szája. Mindenesetre a magyar modellek remekül teljesítettek.

A felvételeket a Fashion&Travel magazinban lehet megnézni.