Operabálból jelentjük!

2010-02-13 00:00:00 szorenyi.p

hírkép

A Világszám tudósítója is jelen volt a budapesti Operabálon. A nyitány kevésbé hisztérikus, mint tavaly volt. Ráadásul a Gundelt is lecserélték, már ami az vacsorát illeti. Mi a mandarinolajos tökkrémre szavaztunk.



A Mascherenda jobb Velencében, de alakul ez is - írta SMS-ben tudósítónk, aki gyönyörű feleségével, a modell Benke Valival vett részt az Operabálon. Pozitívum, hogy az olaszokhoz hasonlóan csoportos tánctanítást is kapott a nagyérdemű.

Azért a válság éreztette hatását, kevesebben voltak, mint tavaly, bár a szervezést jobbnak tartja tudósítónk. "A programok takkra indultak." A ruházkodással azonban még mindig meggyűlik egyeseknek a bajuk. A szmokinghoz vett fehér nyakkendő semmi esetre sem helyettesíti a frakkot.

Budapesten amúgy a legolcsóbb belépő 75 ezer forintba kerül, a páholyok ára 200 ezernél kezdődik és 325 ezerig tart, elhelyezkedéstől függően, és persze fejenként. 75 ezerért sétálni lehet és inni. Összehasonlításképp a csütörtöki bécsi Operabálon a legolcsóbb jegy 230 euró, de egyes páholyokért 17 ezer eurót is elkértek, ami azért már tényleg elég sok pénz. Arról már nem is beszélve, hogy ezért a pénzért Katie Price, azaz Jordan volt a sztárvendég. Itthon a sztárvendég Jose Cura, akit negyedik tenorként emlegetnek. Más kérdés, hogy Kiszel Tünde ruhakölteménye - a kevesek által ismert Dabas Ruhaszalon kreációja - legalább annyi vakut kapott, mint a méltán híres vendég.