Fodrászüzletbe kopogtatott be a szatír

2012-07-09 20:47:00 szorenyi.p

hírkép

Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság azt a miskolci férfit, aki a közelmúltban több nőt szeméremsértően molesztált. A 33 éves szatír különösen egy fodrászüzletbe szeretet bekopogtatni. Eddig 11-szer büntették.



A szatír olyan helyen igyekezett mutogatni magát, ahol annak minél több női szemtanúja lehet, így találhatott rá arra a fodrászüzletre, aminek a bejárata egy forgalmas miskolci belvárosi utcára, ám hátsó ablakai egy társasház belső udvarára néztek - írja a boon.hu A férfi ezen ablakok előtt, az udvaron állt meg, és elővette szerszámát.

A lapnak a szalonban dolgozó hölgyek elmesélték, a férfi már többször járt a fodrászüzlet hátsó ablakainál, és az is előfordult, hogy ha nem figyeltek fel jelenlétére a bennlévő nők, még be is kopogtatott.

Nem volt kedvenc napszakja, volt, hogy reggel, a délelőttös műszak dolgozóira hozta rá a frászt, volt, hogy este tartott a fodrász-szalonban ülő, dolgozó hölgyeknek egy kis bemutatót. Legutóbbi akciójának legalább tizenöt szemtanúja volt, mert az üzlet dugig volt vendéggel. A fodrászok véleményét a boon.hu - olvashatja.