Csoki szakértők lettek a Miss Princess lányai
2012-07-05 22:58:00 V.J.
A csütörtöki nap egyik legérdekesebb programjaként, a csoki bonbon készítésével ismerkedtek meg a lányok. A rövid kurzuson nemcsak meghallgatták, de ki is próbálhatták a bon-bon gyártás alapfogásait.
Jól állt a hercegnőjelöltek kezében a csokitöltő, amivel a barackpálinkával ízesített krémet töltötték bele a már megszilárdult csokiformákba. Sokan még soha nem jártak igazi csokigyárban, pláne olyan különlegesben, mint a Szamos Gourmet Ház. Kiderült, hogy hány fokos az olvadt massza és az is, hogy a megszilárdult csokoládé miért nem tapad a forma falára.
Aki akart, az maga is beállhatott a márványpult mögé, hogy próbára tegye frissen szerzett cukrásztudományát. A lányokat persze még a készítésnél is jobban érdekelte az elkészült finomság íze. Nem kellett csalódniuk, hiszen a kurzus igazi kóstolóval fejeződött be...