A hercegnőknek ízlett a mangalicapörkölt

2012-07-03 14:28:00 V.J.

hírkép

A mai napot a kaposmérői Kassai-völgyben töltötték a Miss Princess Szépségversenyre készülő cseh és magyar hölgyek. A kaposmérői kiránduláson nemcsak a lovasíjász élet rejtelmei, de igazi magyaros mangalicapörkölt is várta a legszebb lányokat.



Mielőtt csütörtökön és pénteken a Citadella fesztiválon kiderülne, kié lesz a Miss Princess szépségverseny cseh és magyar koronája, a lányok igazi kalandokat élvezhettek a kaposmérői Kassai völgyben. A 6 cseh és 12 magyar szépséget a világhírű lovasíjász, Kassai Lajos várta. A buszról leszálló „hercegnők” számára igazi élmény volt az ismerkedés a völgy különleges látványosságaival, a szabadon élő vaddisznókkal, mangalicákkal és lovakkal. Ez utóbbiakkal közelebbről is megismerkedhettek, hiszen a vendéglátók igazi játékos lovas kommunikációs tréninget is szerveztek. A beszélgetés magyar, cseh és angol nyelven egyaránt sikeres volt. Lányok és lovak tökéletesen megtalálták a közös nevezőt. Persze a bátrabbak nem hagyták ki, hogy fel ne pattanjanak a nyeregbe! A majd’ negyven fokos melegben mindenki irígykedve nézte a tóban lubickoló vízibivalyokat.

Bár a verseny előtt mindenki vigyáz az alakjára, mindenki megkóstolta a mangalicapörköltet és a valódi fokhagymás-tejfölös kenyérlángost.