Buddha szeme őrzi a vendégeket

2012-06-22 13:48:00 V.J.

hírkép

A város egyik legkülönlegesebb luxusszállodája valódi ázsiai hangulattal várja a vendégeket a csodálatosan megújult Klotild palotában. A budapesti Buddha Bar nemcsak étterem, de ötcsillagos szálloda is.



A két jordán üzletember által megálmodott Buddha Bar Párizs és Dubai után érkezett a magyar fővárosba. Nemcsak az előcsarnokban álló Buddha szobor jelzi, hogy a falakon belül szinte spirituálisan keleti a hangulat. Este ez a nyugalom már nem jellemző. A közönség megismerheti a jellegzetes Buddha zenét, amit egy élő DJ játszik.

A különleges térben a hangulat is egyedi, hiszen a hatalmas Buddha szinte rajta tartja a szemét a vendégeken.

A séf, a szíriai származású Osama Kutaini, valódi ázsia konyhaművészetet varázsol az asztalokra kínai alapokon. Lehet válogatni a thai, indiai, japán és csendes-óceáni ízvilágból is, sőt a nagyon különleges Buddha-koktélokkal megalapozhatjuk a tökéletes ízhatást. Hattól tízig szól a háttérben a nálunk még nem igazán ismert  Buddha zene, tökéletessé téve az egyedi design-t és hangulatot.

A Buddha Bar igazi vacsorázóhely, melyet talán a város legtrendibb. legcoolabb, ötcsillagos szállodája egészít ki. Egy olyan hely, ahol elegánsan, kényelmesen szórakozhatunk hiszen egy helyen lehet vacsorázni, majd felsétálva néhány lécsőfokot folytathatjuk a különleges estét.



Az interjút Angelus Barbara PR igazgatóval ide kattintva hallgathatják meg!