Az OTP bevonul a gasztronómiába

2012-06-06 15:10:00 szorenyi.p

hírkép

A magyar konyhának nincs párja, de szakítani kell a nehéz, zsíros ételekkel, mert ezek már nem trendik. Az eligazodásban segít a hétvégén tartandó az OTP Klub Gourmet fesztivál. Bemutatva Magyarország változatos ízeit, zamatos borait, ízletes pálinkáit, sajtokat, szalámikat, sonkákat, mézeket, süteménycsodákat, kézműves söröket és mindent, mi szem-szájnak ingere. A rendezvényen PayPass kártyákkal is lehet fizetni.



Az OTP Bank évek óta támogatja a Magyar Gasztronómiai Egyesület törekvéseit, amelyek a magyar gasztronómia megújítására irányulnak, a szükséges feltételek megteremtését segítik. Az OTP Bank a legjobb ügyfeleinek hozta létre a Klub programot, amelynek keretében a Klub tagok nemcsak a pénzügyeik intézésekor részesülnek kivételes elbánásban, hanem számos csatlakozó partnerünknél is kedvezményeket, egyedi ajánlatokat vehetnek igénybe. A Klub program révén fel tudják hívni a bank tehetős ügyfeleinek figyelmét a magyar gasztronómia legszínvonalasabb hazai képviselőire (éttermek, cukrászdák, pálinkafőzdék), elérhetik, hogy egyre szélesebb körben váljanak nyitottá az újdonságokra, érzékennyé a minőségre.

A mostani Gourmet fesztiválon a Klub hálózat tagjai közül 17 étterem és 3 cukrászda van jelen, így az esemény jó alkalmat teremt a Klub program, a Klub gasztrohálózat népszerűsítésére.

A Fesztivál ideje alatt az OTP Klub saját standdal és hostessekkel várja a látogatókat. Amellett, hogy a Klub program iránt érdeklődők minden kérdésükre választ kaphatnak, ajándékkal is kedveskedünk a vendégeknek. Az idei Gourmet egyik nagy újítása, hogy komplex ízélményt igyekszik nyújtani (a kiváló éttermek étkei mellé a legjobban illő borokat kínálja) - hasonló cél vezette a bankot a Klub program létrehozásával: olyan komplex előnyrendszer kialakítása, amivel biztosíthatja kiemelt ügyfeleink számára a megkülönböztetett bánásmódot.