Szelíd motoros

2014-02-01 07:00:00 tiszai

hírkép

A 24 éves, épület-bútor asztalosként végzett Mátyás motorozik, biciklizik, számítógépeket bütyköl és statisztál. Sokoldalú egyéniségének csak egy része a modellkedés.



Hogy ezek közé a hobbik közé hogyan keveredett bele a modellkedés? Matyinak sokan mondták, hogy megfelelő arca van, jó adottságai, használja ki ezt. Így hát elvégzett egy modelltanfolyamot, majd felkereste a Diamond Models RiverCast ügynökségét, ahol Almási J. Csaba elkészítette Matyi első fotósorozatát.

De még nem esett szó Matyi hobbijairól, amik között akad egy, amely félig munka is. Rengetegszer statisztált már különböző tévé műsorokban, és emelett mellékszereplő is volt egy játékszínbe. Nem csak anyagi vonzata miatt jelentkezett statisztának Matyi, hanem azért is, mert jó szórakozásnak tartja.

Matyi álma, hogy letegye a jogsit a "nagy motorra"- ahogy ő mondta - már nem is olyan távoli álom. Lelki szemei előtt pedig ott lebeg új járgányának képe.

És mi is az még ami ott lebeg? Egy külföldi utazás. Vagy akár több. Esetleg hosszabb időre is. Bár Matyi még soha nem járt külföldön, de minden vágya, hogy eljusson Angliába, vagy Németországba. Ahol a jövőjét is el tudja képzelni.