Nyerj belépőt a foci Európa-bajnokságra!

2012-05-19 20:50:00 szorenyi.p

hírkép

Európa focilázban ég! Megszületett a labdarúgó Európa-bajnokság hivatalos dala, állítólag túlságosan is slágeresre sikeredett. A Világszám és a Lengyel Nemzeti Idegenforgalmi Képviselet kvízjátékot hirdet, a szerencsések jegyet és szállást nyerhetnek az Eb-re.



Nem árulunk el titkot, de már csak mutatóba vannak jegyek a június 8-án kezdődő labdarúgó Európa-bajnokságra. Mi éppen ezért kotortunk a fiókjainkban és találtunk néhány bespájzolt tickettet. Na jó ez vicc, természetesen nem a ládafiában hevertek, de tényleg van néhány jegyünk.

Május 23-tól nyereményjátékot hirdetünk, a kvízkérdésekre jól válaszolók pedig már készülődhetnek Lengyelországba. Ehhez nem kell mást tenni csak olvasni a vilagszam.hu, ellátogatni a II. Virtuális Utazási Kiállításra valamint figyelni az Európa-bajnokság híreit.

Addig van egy további jó hírünk. Elkészült a sportesemény hivatalos dala. Oceana énekli és nagyon slágeresre sikerült. A nálunk kevésbe ismert félvér hölgy igazi popnótát ad elő. Ezt is nézze meg nálunk!

A jegyeket a Sharp, a szállást a FanCamp biztosítja.