Múmia futamította meg a betörőt

2012-05-19 05:21:00 szorenyi.p

hírkép

Hátborzongató kalandban volt része annak a piti besurranó tolvajnak, aki egy látszólag üresen hagyott lakást akart kifosztani. Miután behatolt az otthonba egy 5 éve aszalódó holttest fogadta. Annyira megrémült, hogy lebénult és sikoltozni kellett, így a szomszédok riasztották a rendőröket.



Az eset Hagen városában történt. A betörő egy férfi volt, megfutamítója egy nő, aki öt éven át hevert holtan lakásában anélkül, hogy bárki rá akart volna nyitni. Amikor a betörő szembesült a tetemmel, velőtrázón felsikoltott és hanyatt-homlok elrohant. A sikolyra felfigyeltek a halott szomszédai, és ők is hanyatt-homlok rohantak szomszédjuk segítségére, aztán ők is megrettenve szembesültek a mumifikálódott tetemmel.

A nő 66 éves korában halt meg tévézés közben, feltehetően szívinfarktus miatt. Lakbérét és egyéb számláit bankja rendületlenül utalta a nő betétszámlájáról.

Meleg, száraz lakásban egy holttest magától is mumifikálódhat - idézte a hageni rendőrség szóvivőjét az austriantimes.at című osztrák hírhonlap.