A fiúk kedvence

2014-06-24 00:00:00 tiszai

hírkép

Irgang Cintia nem csak szépsége miatt arat nagy sikert a fiúk körébe, hanem személyisége miatt is.



Beszélgetésünk közepén Cintia megjegyzi, mintha egy mindennapi dologról lenne szó: egyébként a lövészettel is foglalkozik. Én talán a céltáblát se tudnám eltalálni, de Cintia már 2008 óta ügyesen bánik a fegyverekkel. Először a baráti társaságával próbált egy légpuskával lőni. Szinte csak viccből történt az egész, de egyből kiderült, hogy Cinti mennyire jól tud célozni. Ezenkívül a fiatal lány imád horgászni is. Nem csoda, hogy sok a fiú barátja.

De a fiúk nemcsak ezért szerethetik Cintiát, hanem akár jó szíve miatt is. A 22 éves lány szociális munkásnak tanul a Kodolányi Főiskolán. Ő nem csak azért végzi ezt a szakot, mert "csak ide vették fel", Cintia tényleg elhivatott. Már gyerekkorában is nagyon sokat segített másoknak, és most lehetősége van arra, hogy ezt szakmaként tanulja. És ha már a jövőt emlegettem: Cintia a következő évben kezdi meg szakmai gyakorlatát Ausztriában.

Cintia különleges vezetéknevének eredetét is elárulja: lengyel és német felmenői is vannak. Mivel nem egy átlagos névről van szó, nyilván sokszor rosszul írják, vagy félreértik, mondom Cintiának. Ő pedig nagyban helyesel, hiszen ez sokszor előfordult; és volt már része pozitív és negatív megkülönböztetésben egyaránt a neve miatt. Ahogy erről beszél, feltűnik, hogy nagyon közel állhatnak egymáshoz a családtagok. Ezt jól jelzi Cintia főzőtudománya is: a családi összejöveteleken - legyen az kisebb, vagy akár nagyobb - sokszor ő főz, vagy segédkezik benne. A magyar ételek mellett ismeri az orosz, a sváb és a szláv konyha rejtelmeit is.

Cintia tehát tele van fiús hobbikkal, jószívű, okos, segítőkész és imád főzni. Mi is kéne még? No igen, a külsőről még nem beszéltünk. Cintiát szerencsére megáldotta Aphrodité, ezért is kezdett bele a modellkedésbe. A Diamond Models RiverCast-nál készült fotósorozat olyan jóra sikerült, hogy már részt vett fotózáson és bemutaton egyaránt. Mindegyiket nagyon élvezte: körülötte forgott a sminkes, fodrász és a fotós is. Pont úgy, ahogy a fiúk forgolódhatnak Cintia körül.