Nekünk van a legnagyobb péniszünk Európában

2012-05-11 14:28:00 szorenyi.p

hírkép

A magyarok átlagos péniszmérete a legnagyobb Európában - derül ki egy nem reprezentatív felmérésből, amelyet a Hír24 ismertet. A különös tanulmány a férfi nemi szerv méretét és az adott ország átlagos IQ-ját veti össze. Nem "állunk" rosszul.



Előkelő helyen áll Magyarország az intelligencia és a péniszméret nagyságát összehasonlító felmérés szerint. Ha hinni lehet a targetmap.com adatainak, akkor a magyarok mindkét kategóriában az élmezőnyben vannak.

Ami az intelligenciahányadost illeti, Észak- Amerika, Európa és Ázisa országai tartoznak az élbolyhoz. A photius.com világtérképén az látszik, hogy Szingapúr, Dél-Korea és Japán áll a dobogós helyeken, Magyarország holtversenyben a kilencedik.

A pénisz nagyságát tekintve még ennél is jobban állnak a magyar férfiak. 16.51 centiméteres eredménnyel európai listavezetők, és a világon is csak néhány ország fiai (például a kameruniak és a kongóiak) tudták megelőzni őket a képzeletbeli versenyben.

Korábbi vizsgálatok szerint egyébként: 2007-ben a magyar pénisz 15,8 centiméter volt merev állapotban, 2010-ben az egyik óvszergyártó felmérése szerint „csak" 14,99. A pszichológus véleményét a Hír24-en olvashatja.