Ízlett a kürtőskalács Dubai uralkodójának

2012-05-10 14:41:00 szorenyi.p

hírkép

Magyarország is képviseltette magát az Arabian Travel Marketen. A Magyar Turizmus Zrt, standjánál megállt Dubai uralkodója és megkóstolta a kürtőskalácsot. Állítólag nagyon ízlett neki.



A vásár ideje alatt a látogatókat egy különleges attrakcióval, kürtőskalács sütéssel és kóstoltatással is a magyar standra csábították. A legnagyobb média-érdeklődést hazánk iránt így éppen az a rendkívüli esemény váltotta ki, amikor standunk előtt elhaladva az Egyesült Arab Emírségek alelnöke és miniszterelnöke, egyben Dubai uralkodója Sheikh Mohammed bin Rashid Al Maktoum és megdícsérte - legalábbis erről számol be a Magyar Turizmus Zrt. hírlevele.

Amúgy  április 30. és május 3. között rendezték meg az Öböl-menti országok legnagyobb turisztikai kiállítását, melyen Magyarország turisztikai kínálata immár második alkalommal mutatkozott be. A magyar nemzeti standon Horváth Gergely, az MT Zrt. vezérigazgatója is folyamatosan fogadta a szakmai partnereket és újságírókat. A magyar szervezők tombolasorsolásokat is tartottak, melyek során herendi porcelán és Luxury Budapest könyvek találtak gazdára.