Mitől méregdrága egy öltöny?

2012-05-05 10:16:00 szorenyi.p

hírkép

Dávid ismét nagyot alakított. A világ egyik legdrágább sportkocsiját ajánlhatta Malajziában. A Rivercast modellje megmutatta, megjelenése és eleganciája méltó a Lamborghinihez. A méregdrága öltönyben talán eddig legjobb formáját hozta.



Panajoth Dávidot eddig többnyire laza szerkókban, tökéletes testét megvillantva láthatta a kifutók népe. Talán voltak olyanok, akik már be is skatulyázták. Most megmutathatta, hogy tud ő nagyon elegáns is lenni. Persze ehhez megfelelő ruha kellett. A Lamborhini megadta ezt neki, ő pedig, mint igazi gentleman segítette a Lamboghini Gallardo show-ját.

A bemutatóra érkező vendégek igazán fajsúlyos emberek foglalták el helyüket. Az exkluzív olasz étterem parkolójában csak Porschék, Ferrarik és persze Lamborghinik álltak. Dávid ránthatta le a leplet az új csodajárgányról, majd társaival ruhabemutatót prezentáltak.

Lamborghini póló, farmer, sapka. A ruhák a sportos vonalat képviseltek. Az autók bemutatása viszont méregdrága öltönyben történt. A megrendelő annyira elégedett volt velünk, hogy Lamboghini sapkával jutalmazott meg - írta a Világszámnak a Rivercast magyar sztárja. Sőt, elmondása szerint még frissen préselt ananászlevet is kerítettek neki, ami elsőre hiányzott a fogadás asztaláról.