Egy klikk a legjobb uticélokért

2012-05-03 10:33:00 V.J.

hírkép

Közeledik az utazási szezon és sokan még mindig nem döntötték el, hol töltik a nyári szabadságukat. Érdemes bekarikázni a naptárban május 11-ét, amikor megnyitja kapuit az idei Virtuális Utazás Kiállítás.

 



Mint egy valóságos utazási expón, sorra épülnek a kiállítók standjai. Persze a virtuális térben kicsit másképp folyik a készülődés, de munka bőven akad, hogy a nyitás napjára minden a helyén legyen a vásárvárosban. A tavalyi harmincezernél is több látogatóra számítanak a szervezők és a kiállítók A látvány és a kínálat még csábítóbb és természetesen bőségesen lesznek kedvezmények a hazai és külföldi utak kínálatában.

 

Nem kell csomagolni, jegyet venni, parkolni, sőt regisztrálni sem. Egy kattintással léphet be bárki a különleges hangulatú kezdőlapra, ahol egy színes karibi sziget hangulatos képi világa teremti meg az alapot a kellemes utazási szörföléshez. Igényünknek, pénztárcánknak megfelelően kereshetünk úticélokat és kaphatunk utazási ötleteket. Ha pedig a virtuális séta közben elfáradnánk - természetesen virtuálisan -, a kávézóban megismerkedhetünk más látogatókkal is. A kiállítás 10 napja alatt nyerhetünk is. Akár Thaiföldre is eljuthat az, aki a tudáspróba naponta feltett kérdéseire tudja a helyes választ.

Csak a webcímet kell eltennünk kedvenc oldalaink közé: www.utazaskiallitas2012.hu és kezdődhet a kaland.