Lélekben erős go-go táncos

2014-06-07 07:00:00 tiszai

hírkép

Melinda rendkívül sokszínű egyéniség és sok minden keresztül ment már. Eddigi élete mindenki számára inspiráló lehet.



A 28 éves lány két kislány anyukája. Nyolcéves kislányához igazítja a legtöbb programját, egész életvitelét. Melinda go-go táncosként dolgozik már több mint tíz éve. Már gyerekkora óta sokat szerepelt és szeretett is szerepelni. 2003-ban a Playboy címlapjára is felkerült, és több neves DJ-vel is dolgozott már együtt a szőkeség.

Apropó szőkeség: Melinda nagy feltűnést kelt hosszú, fonott hajával. A fiatal lány elárulta, hogy gyakran szokta változtatni hajának hosszúságát, formáját. Volt már fekete haja is, különböző színekkel tarkítva. Volt már szőke, felvarrt haja is, de a mostanit is nagyon szereti. Fodrászát, aki azóta barátnőjévé is vált, szintén a táncnak köszönheti. Az afrikai lányt még táncos karrierje elején ismerte meg.

Jövőre nézve nagy tervei vannak. Elsősorban szeretné felújítani édesanyjától örökölt lakását, ami rendkívül sokat jelent számára. Szeretné magához venni kisebbik lányát is, akit jelenleg kórházban kezelnek veleszületett betegsége miatt.

Melinda szinte végletekig optimista, erős nő. A jövőből a lehető legtöbbet próbálja kihozni. Úgy tűnik sikerül is neki, mivel hamarosan egy videóklippet forgatnak majd vele és utána egy 17 alkalmas turnéra indul.

A modellkedésben mindig is sok reményt látott. Édesanyja nagy vágya volt, hogy lányát modellként láthassa viszont egy újság címlapján. A Diamond Models RiverCast segítségével talán ez már nem is olyan távoli vágyálom.