Örökmozgó anyuka

2014-06-02 06:00:00 tiszai

hírkép

Busi Anita hajnalban kel, heti ötször jár kondizni és négyszer hastáncolni.



A kétgyerekes családanya rendkívül aktív életet él. Hajnalban kel, kondizik, hastáncol, vezeti a háztartást és a délutánt a lányaival tölti. Szereti az őrült dolgokat: szívesen wakeboardozik, de a bungee jumpingot is kipróbálná. A második lánya születése után, úgy gondolta, hogy ideje formába lendülni és elkezdett keményen kondizni. Így összesen 17 kilót fogyott.

A hastáncot egy éve kezdte el egy barátnője unszolására, és hamarosan túllesz az első fellépésén is. Bár nem nagyon szeretett emberek előtt szerepelni, a modellkedés segített megváltozatni ezen véleményét.

Minden vágya, hogy címlapra kerülhessen egyszer. Ha a modellkedéssel sikerül befutnia, szeretne majd a modellek jogaiért kiállni. Fontosnak tartja, hogy a lányokat ne tudják átverni hamis nevek, cégek vagy ígéretek. Ő is rengeteg e-mailt kap, amiben meztelen képeket kérnek tőle. De Anita nagyon jól tudja, hogy ezzel mennyire könnyen vissza lehet élni.

Családja mindenben támogatja Anitát. Nagyobbik lánya készítette róla azokat a képeket, amiket férje küldött be a Diamond Models RiverCast válogatására. Anitát ezután egyből behívták portfóliót készíteni. Hamarosan részt is vesz egy újabb castingon, ahol kiderül, hogy lehet-e ő is szexi stewardess. Nagyon örülne, ha Thaiföldre is eljuthatna a Diamond Models-en keresztül. Családja ebben is támogatja a mindig pörgő, szexi anyukát.