Malajzában hódít a magyar férfiszépség

2012-04-20 14:07:00 szorenyi.p

hírkép

Dávidot már az első napokban is belepte a munka, ezért csak egy rövid kis üzenetet dobott felénk. A lényeg, hogy éli a modellek életét, hajnalban fekszik, 11-kor kel. Délután keményen dolgozik, hetente háromszor pedig elereszti a haját. Életképek Malajziából.



Az élet nyugis a maga módján Malajziában - pöttyintette el nekünk a Rivercast modellje. Az ember 11 körül kel fel, majd lemegy a csajokhoz a medencéhez. Erősít, úszik egy kicsit, hogy utána jöjjön a napozás. Mondjuk itt kérdezzük kedves Dávid, a lányok mikor kelnek, ha már lent várnak a medence partján? De azért nem vagyunk igazán okvetetlenek.

Amúgy ilyenkor van az európai turisták csúcsidőszaka ezen a vidéken. Ők pedig szívesen mutatkoznak a tökéletes testű srácokkal és lányokkal. Azaz az idő könnyen telik, hogy délután jöjjön a munka. Casting és a több órás fotózások. Este 10 után pedig indul a buli.

Amúgy jó kis meló lehet ez, ahol a modelleknek a partykon korlátlan italfogyasztás dukál. Ráadásul Dávid nem a magányosok kesernyés italát hörpölgeti, hiszen mint ahogy írta: sok barátom is van itt, akikkel meg Sanghajban modellkedtem együtt. A fotókon látjuk ezt!!!