Dávid Malajziában is megmutatja

2012-04-18 07:39:00 szorenyi.p

hírkép

Földrengés, légörvény, visítozó kislányok - ez történik Panajoth Dáviddal, ha külföldre utazik. Mondjuk a híres modell nem nyaralni jár Ázsiába, hanem dolgozni. Cserébe mindezeket túléli, és újra és újra elindul. Most Malajziából jelentkezett.



Fantasztikus a hely, sokkal tisztább mint Kína, az emberek nagyon barátságosak - mondta szinte egy szuszra Malajziáról Dávid. A Rivercast modellje szerint sokkal jobbak a körülményei, mint amilyen legutóbbi munkája idején, pedig akkor is tejben-vajban fürösztötték őket.

Egy 40 emeletes kondominimban lakom, melyhez tartozik úszómedence, teniszpálya, squash pálya, konditerem, sőt még barbecue is. Azt gondoltam, nem történhet velem jobb annál, mint ami Sanghajban megesett velem, hogy 5 orosz topmodellel lakom együtt. Sajna(!) most 8 orosz topmodell csaj vesz körül. Bocsi srácok. Néhány képet is küldök! Na ezeknél a mondatoknál akadt el a lélegzetünk. Dávidot ismerve első a munka, de utána...

A szállásuk is pazar, rálátnak a világ egyik legmagasabb épületére, a Petronas ikertornyokra. A 34 fok és a pálmafák már csak hab a tortán. Ez tényleg maga a Paradicsom - jellemezte a helyzetet Dávid.

A munkáról szólva - most a feltörekvő modellek figyeljenek - ezt mondta a Világszámnak: itt direct booking van, ami azt jelenti, hogy nincsenek válogatások, hanem alapból mienk a munka. Persze azért van 1-2 casting hetente.

Holnap Dávid ismét jelentkezik, akkor a napi menetrendjével ismerkedhetünk meg, amiben persze az éjszakai élet is benne rejlik majd.