A nyelvérzék a fontos

2013-10-17 10:28:00 tiszai

hírkép

Erika most tapossa első évét a BKF gazdálkodási és menedzsment nevű szakán. Ugyan a diplomától még messze van, a hamarosan 21 éves lány már most tudja mi szeretne lenni.



Bár kilenc évig zongorázott és nyolc évig énekelt ő ezeket hobbiból, az élvezet kedvéért csinálta. Inkább az egyetem adta közgazdász diplomával szeretne elhelyezkedni a jövőben. Határozott fellépésének és jó kommunikációs készségeinek köszönhetően egy hónapja dolgozik egy informatikai cégnél.

Erika esetében tehát a szépség együtt jár a céltudatossággal is. A suli és a munka mellett természetesen marad ideje a barátaival lenni és bulizni járni. És ha már lúd, legyen kövér: Erika jobban szereti a nagyobb nyári bulikat, fesztiválokat.

A Diamond Models RiverCast-tal készült portfóliójának története sokkal régebbre nyúl vissza, mint gondolnánk. Nővére, aki fotósként és divattervezőként dolgozik New Yorkban, nagyon régóta rágta Erika fülét, hogy modellkedjen. A fiatal lány most, hogy rászánta magát egyáltalán nem bánta meg. Szerinte fontos, hogy az ember több lábon álljon, így a fotózások és a reklám munkák bőven elférnek közgazdászi álmai mellett.

Mivel családja több szállal is kötődik New Yorkhoz, ő is többször járt már az Egyesült Államokban. Nyelvet tanulni és világot látni természetesen nagyon jó. De mikor arról kérdezem, hogy vajon választaná-e lakhelyéül a tengerentúlt, még bizonytalan. Elsősorban hazánkban szeretne elhelyezkedni és szerencsét próbálni.