Megőrült a gép kapitánya

2012-03-28 10:32:00 szorenyi.p

hírkép

Imádkozzanak, mert mindannyian lezuhanunk kiabálta az utasok felé egy amerikai repülőgép kapitánya. A pilótát az utasok gyűrték le, közben a másodpilóta átvette az irányítást, de kénytelen volt kényszerleszállást végrehajtania Annamariban.



A járat Las Vegasba tartott, amikor az egyik pillanatban a kapitány kijött a pilótafülkéből és kiabálni kezdett  Az utasok rémülten figyelték, hogy miképpen kezd el őrjöngeni. Közben ugyanis rájött, hogy a másodpilóta magára zárta a fülke ajtaját, hogy mentse a gépet.

A légiutas-kísérők igyekeztek az utasokat rávenni, hogy tartóztassák fel a dühöngő kapitányt. Végül egy volt börtönőr ártalmatlanította 12 éve pilótaként szolgáló, 49 éves házas férfit. Gyorsan kellett cselekedni, mert a vészkijárat felé tartott, és nem akartam, hogy kinyissa az ajtót - mondta el a bátor utas.

A másodpilóta elmondása szerint észlelte a furcsa viselkedését a kapitánynak, és eltervezte, hogy amint arra lehetősége nyílik átveszi az irányítást. A kapitányt kórházba szállították kivizsgálásra, a sorsáról később döntenek. Bizonyos, hogy többet nem szállhat repülőre, mint pilóta.