Pihenéssel ünnepelhetsz

2012-03-06 14:44:00 szorenyi.p

hírkép

Ünnepelhetsz harcosan, ünnepelhetsz magasztosan, ünnepelhetsz munkával, de mi leginkább a pihenést ajánljuk. A négynapos munkaszüneten különleges ajánlattal várnak Szombathelyen, a Park Hotel Pelikánban. Fedett uszoda, különleges vacsora, masszázs, mind március 15-e tiszteletére.



Már az ókori latinok is gondosan megválogatták azokat a helyszíneket, ahol települést hoztak létre. Savariát sem véletlenül szemelték ki maguknak. Közel az Alpokhoz igazán kellemes a klíma, és így márciusban igazi tavaszi hangulatban várja vendégeit a város. Ha pedig kellemes, kényelmes, ráadásul egy csipetnyi luxust kínáló szállás keresel, akkor a Park Hotel Palikánnál keresve sem lehet jobbat találni. Az impozáns fedett medencétől, a helyben kapott masszázson át a kulináris gyönyörökig mindent megkaphattok. Ráadásul most különleges áron.

A Szombathely szívében, közel a városközponthoz és a történelmi látványosságokhoz található. A nevét a szemben lévő Pelikán Parktól kapta. 43 tágas szobával, valamint a város legelegánsabb éttermével, a Villa Pelikánnal vár benneteket. A szállodának egy több mint 100 éves épület ad otthont, mely 1901-ben Európa legnagyobb árvaházának épült. 2001-ben került magánkézbe, azóta mint hotel, családi vállalkozás működik.

Ráadásul az ünnepekre most különleges ajánlatot állítottak össze. Mondhatni forradalmit.

- min. 2 éjszaka szállás reggelivel standard vagy superior kétágyas szobában két fő részére
- 1 négyfogásos vacsora
- wellness szolgáltatások (fedett uszoda, pezsgőfürdő, finn- és infra szauna, sókamra) korlátlan használata,
- fürdőköpeny bekészítés,
- 1 aromamasszázs (30 perc) a hölgynek, 1 wellness sportmasszázs (30 perc) az úrnak,
- korlátlan, szélessávú ingyenes internetcsatlakozási lehetőség, gyermekjátszótér, térítésmentes parkolóhasználat

Természetesen ha máskor szeretnétek néhány felejthetetlen napot eltölteni a nyugati végeken, akkor is a Park Hotel Pelikán-t érdemes választanotok, hiszen további ajánlatokkal kedveskednek.