Valódi segítség daganatos betegeknek!

2012-02-23 11:10:00 szorenyi.p

hírkép

Amikor valakinél először mutatják ki, hogy rákban szenved, általában megrémül. Pedig a rák önmagában nem halálos betegség. Legyőzhető, de ebben segíteni érdemes a szervezetet. Erre kiváló szer a Gabolexin, amely már a természetgyógyászat őshazájának számító Kína hatóságainak engedélyét is megkapta.



A Gabolexin alkalmassá teszi az immunrendszert a rosszindulatú daganatsejtek felismerésére, elpusztítására, feloldva azokat a sejtszintű gátakat, amelyek ezt korábban lehetetlenné tették, és így a betegség elfajulásához vezettek.

A Gabolexin kizárólag természetes, 100%-ban növényi összetevőkből, gyógynövényekből áll, melyek jótékony immunstimuláló, sejtregeneráló hatása már régóta ismert a gyógyászatban. Ilyen például a vízitorma, amely tisztítja az ereket. A noni vagy a zöld tea, amelyek bizonyítottan képesek a sejtek regenerációját elősegíteni. A rákos sejt ugyanis nem más, mint egy gyenge, rosszul szervezett sejt. Helytelen genetikai információt tartalmaz, és ezért nem tudja ellátni a feladatát.

Hatására javul az életminőség, javulnak, normalizálódnak a hematológiai laborértékek, a helyi tumor tünetek enyhülnek, a tumoros folyamat progresszivitása csökkenhet, vagy regresszióba fordulhat.

Készítői szerint a Gabolexin természetes gyógymódként, kiváló kiegészítője lehet a daganatos sejteket pusztító kemoterápiának, illetve a sugárkezelésnek, hiszen egyrészt segít a szervezetnek elviselni, túlélni a terápiák mellékhatásai okozta traumát, másrészt az immunrendszer saját védelmi rendszerének újjáélesztésével maga is segít a rákos sejtek elleni küzdelemben.

Jelenleg kétfajta termék közül tud választani. A Gabolexin Forte csillapítja a fájdalmat, vérképző hatású és blokkolja a sejtosztódást. A Gabolexin Plus Gélt elsősorban a sugárkezelés hatásainak enyhítésére ajánlják. Bőrnyugtató és bőrregeneráló hatású szer.  A készítményt az interneten keresztül tudja megrendelni.



A Gabolexin egy jól összeválogatott alapanyagokból álló étrend-kiegészítő prémiumtermék, nem súlyos 100 ezrekbe kerülő gyógyszer, nem tulajdonítható neki gyógyító hatás.