Eltemették Whitney Houstont

2012-02-19 20:07:00 szorenyi.p

hírkép

A vasárnapi temetésen csak a család, valamint barátok szűk köre vett részt. AZ énekesnő 48 éves volt, apja mellett nyugszik.



A temetésen csak a család, valamint barátok szűk köre vett részt. A gyászszertartást még szombaton megtartották. Itt beszédet mondott többek között Kevin Costner színész, aki Houston partnere volt a Több mint testőr című filmben, énekelt Alicia Keys, R. Kelly és Stevie Wonder. Houston volt férje, Bobbie Brown is megjelent a szombati szertartáson, de nem sokkal később távozott, állítólag összeveszett az ülésrenden.

Whitney Houston mindeddig tisztázatlan okok miatt lelte halálát egy Beverly Hills-i hotelszobában, állítólag egy fürdőkádba fulladt bele, de nem tudni, hogy milyen kürpmények között.

Az énekesnő sikerét jelzi, hogy albumaiból világszerte mintegy 170 millió kelt el. Díjainak száma meghaladja a négyszázat. Csak a Több, mint testőr című film zenéjét tartalmazó lemezből 42 millió kelt el, ezzel ez a lemez a valaha volt legsikeresebb filmzene. Nyert hat Grammyt, 16 Billboard Music Awards-díjat, 23 American Music Awards-díjat