Kaviár kimérve - méregdrágán

2012-02-17 15:30:00 szorenyi.p

hírkép

A Harrods nem hazudik - ezt szűrhetjük le Benke Vali rövid élménybeszámolójából. A magyar modell a minap Londonban járt és természetesen betért a világ talán legelőkelőbb áruházába. Itt minden van, ami drága.



Nem először járok a Harrodsban, de mindig lenyűgöz, hogy milyen fantasztikus az élelmiszerosztálya - mondta el a Világszámnak Benke Vali. Kicsit meghökkentünk a kijelentésen, de gyorsan jött a válasz.

Drága dolgokat a világ minden táján lehet kapni, de, hogy az ételekre ilyen különleges figyelmet fordítsanak, az bizony ritka. Önálló osztálya van a halaknak, szárnyasoknak, csokiknak, májpástétomoknak. Mindegyiket úgy árulják, hogy az ember vesz egy nagy lélegzetet, mélyen belenyúl a pénztárcájába és vesz valamit. Ha nem mást, akkor ajándékba egy kisdoboz libamájat. Potom 12000 forintnak megfelelő fontért. Természetesen az iráni kaviárért már egy nullát hozzáírnak a 30 grammos adagnál.

Ami azonban kárpótolhatja a nézelődőt, az a kézzel készül csokoládék standjánál a sok hostess, akik ingyen kínálják a bonbonokat. Ha már elteltünk, akkor pedig irány a felsőbb emeletek egyike, ahova a belépés csak szigorúan vastag hitelkártyával. De ez már egy másik történet.