Segíthet a daganatos betegségek leküzdésében

2012-01-30 16:01:00 superadmin

hírkép

Létezik egy speciális tápszer, amit a daganatos betegek részére fejlesztettek ki. A magyar feltalálók által létrehozott Avemar nem helyettesíti a gyógyszeres kezelést, de orvosok és kutatók szerint is nagyon sokat segíthet.



Az Avemar alkotói és az eddigi klinikai vizsgálatok szerint folyamatos alkalmazás mellett fokozhatja a gyógyszeres kezelés eredményességét, enyhítheti a kemoterápia és a sugárkezelés mellékhatásait, gátolja a daganatsejtek energiaellátását és a daganatba juttathatja a rákellenes immunsejteket.

A vizsgálatok szerint helyreállítja és felerősíti az immunrendszer működését, megszűnteti az étvágytalanságot, megakadályozza a lesoványodást, enyhíti a fáradékonyságot és fájdalmakat.

A sikeres humán klinikai vizsgálatok eredményei - vastag- és végbélrákban, tüdőrákban, melanomában, nyirokcsomó, szájüregi és fej-nyaki daganatokban - elolvashatók itt.

Az Avemar nem helyettesíti, hanem kiegészíti a klinikai onkológiai kezeléseket és a gyógyszereket. Szedése bármikor elkezdhető, de érdemes már a diagnózis pillanatától folyamatosan, megszakítás nélkül alkalmazni a kezelések alatt, majd azt követően a teljes gyógyulásig.

A speciális tápszer granulátum és filmtabletta formában is megvásárolható a gyógyszertárakban és az Avemar webshopban: www.avemarshop.hu
További információ és ingyenes termékminta igénylési lehetőség a weboldalon: www.avemar.hu