Ismerkedj az alkalmazásoddal!

2012-01-21 07:39:00 szorenyi.p

hírkép

Voltál már úgy, hogy egy bulihelyen semmi sem akart összejönni? Akivel megbeszéltétek a találkozót nem jött el, ismerkedéshez pedig lett volna kedved, de nem voltál formában. Van okostelefonod? Mostantól ilyen gondod nem lesz!



Hi!temptationnek hívják azt a a magyar fejlesztésű alkalmazást, maely segítségével ezentúl könnyebben tudsz ismerkedni. Akár külföldön is.  A program ugyanis GPS-re épülő keresés segítségével kilistázza azokat azokat a Hi!temptation felhasználókat, akik a közeledben vannak.

Amennyiben megtaláltad a kiszemeltet, nincs más dolgod, mint dobni egy Hi!-t, közben vágyakozva reménykedni abban, hogy az érdeklődés kölcsönös. Ha a másik fél elfogadja a Hi!-t, akkor máris tudtok online csevegni vagy odamenni hozzá.

A Hi!temptation az App Store-ból és az Android Market-ből ingyenesen letölthető alkalmazás, azonban a kényelmi funkciók kreditbe, azaz pénzbe kerülnek. A regisztráció Facebookhoz kötött, tehát profilt csak abban az esetben tudsz aktiválni, amennyiben rendelkezel itt adatlappal.