Magyar lánynak udvarolt Jean-Claude Van Damme

2010-01-20 00:00:00 szorenyi.p

hírkép

Leáldozott a csillaga az egykor híres színésznek. Jean-Claude Van Damme filmjei sorra buknak meg, ráadásul most még egy magyar lánytól is kosarat kapott.



Thaiföldi kalandjai után ezúttal egy ukrán lányra is lecsapott a karatetigris. Jean-Claude Van Damme legújabb barátnője Aljona, akivel a sztár már együtt jár bevásárolni is. Idejéből bőven futja, hisz az utóbbi időben főleg a szereplőválogatásokban és a helyszínkeresgélésekben jeleskedett. Pattayán és Bangkokban több castingot is szervezett, de végül nem kezdődött el a forgatás. Az ígéretes címek (Full Love, A szerzetes, A torony, Karate) már megvannak, de a teljes megvalósításra vélhetően még várni kell. A Tökéletes katona 3. részét ugyan leforgatták, de a Sony úgy döntött, a mozikba nem kerül, csak dvd-n hozzák ki.

Talán még boksz is lesz? - Kiss Róbert Richárd viccét értette a karatekirály.

Jean-Claude ezzel együtt nem adja fel, szervez, forgat és udvarol. Idén már egy magyar újságíró, Kiss Róbert Richard feleségét is megpróbálta elcsábítani, a Hard Rock Hotel VIP-ebédlőjében. Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy az eset után illedelmesen elnézést kért.

A nyolcvanas évek meghatározó akciósztárja keresi a helyét, ráadásul szerencséje sincs mostanában. Talán nem véletlen, hogy még az is felvetődött, visszatér a ringbe, és egy, esetleg több meccs erejéig Las Vegas-ban harcol majd valamelyik elithotelben.