A legjobb 511-nek is örülünk

2011-12-22 13:40:00 szorenyi.p

hírkép

Az InterContinental Budapest szálloda a világ 511 legjobb hotele közé tartozik a Condé Nast Traveller olvasói szerint. Bár az 511-es lista kissé bőnek tűnik, de egy 800 ezres amerikai luxus utazási magazinról van szó. Így már tényleg rangosnak tűnik az elismerés.



A több mint 800 ezres példányszámban megjelenő amerikai luxus utazási magazin olvasói idén is leadták szavazataikat kedvenc szállodáikra, üdülőhelyeikre, tengeri- és folyami hajóútjaikra.

A januári számban teszik majd közzé a voksolás végeredményét. Az InterContinental Budapest szálloda is felkerült az előkelő ?arany listára?, amelyet közel 8 millió olvasó észrevételei alapján állított össze a kiadó. A magyar hotel 88.3 pontot kapott, ami kifejezetten jónak számít.

Az InterContinental Hotels Group a vendégszobák számát tekintve a világ legnagyobb szállodacsoportja. A világ 100 országában 4,500 szállodával rendelkezik, ez több mint 650 000 vendégszobát jelent. A hotelek részben a szállodacsoport tulajdonában vannak, részben különböző vállalatok üzemeltetik azokat menedzsment- vagy lízingszerződéssel, illetve franchise rendszerben.