Legyen Ön is a Tisza-tó vendége

2011-12-13 10:33:00 superadmin

hírkép

Ha szereti a természetet, ha szeret kirándulni, ha szereti a víz közelségét, ha szeret horgászni, ha élvezi a nyugalom "hangját", akkor télen is irány a Tisza-tó!



A szálloda 1995 óta fogadja látogatóit a Tisza-tó partján, az egykori Graefl kastélyban Magyarország egyik legszebb vidékén.

A természetet, a Tisza-tavat kedvelő vendégeknek ideális hely, hiszen a szállodát, csak egy főút válassza el a tótól. A kastély 28 szobával és 4 apartmannal, 130 fő kiszolgálására képes étteremmel és 200 fős konferenciateremmel várja a látogatókat.

A nyugodt környezet, a vidéki hangulatok, az érintetlen természet szépségei, a kisgyermekes családok részére is teljes biztonságot kínáló hatalmas park, a teljes kikapcsolódás, az aktív pihenés, a feltöltődés lehetőségét kínálják.

A természetes hőforrásokban bővelkedő környék adottságaira építve, a szállodában melegvizes medence, izmokat ellazító pezsgőfürdő, méreganyagok eltávolítását segítő infraszauna, alpha masszázs gép, jáde köves ágy található. Természetesen különböző masszázsokat, illetve pakolásokat is igénybe vehetnek a kedves vendégek. Akik viszont az aktív kikapcsolódást részesítik előnyben, azoknak lehetőség van kerékpározásra (kerékpárkölcsönzés van), nyáron csónakázásra, fürdőzésre, télen horgászásra, a befagyott tó felületén járva, bebarangolni azon rejtett zugokat is, ahol nyáron nem járhat, illetve egyéb kirándulási lehetőségekre!

Az étterem helyi és tájjellegű ételeket egyaránt kínál, az ételt pedig a környék híres boraival (egri és debrői borok) lehet leöblíteni! Nézze meg ajánlatainkat, biztos talál kedvére valót!

Legyen Ön is a Tisza-tó vendége, s legyünk Mi a vendéglátók!

3388 Poroszló, Kastély út 10.
06-30/634-1582 - 06-36/453-003
www.poroszlokastely.hu
e-mail: poroszlokastely@t-online.hu