Ünnepi wellness sztárokkal

2011-12-06 08:34:00 superadmin

hírkép

A MenDan Thermal Hotel and Aqualand****superior Zalakaros központjában, közvetlenül a városi fürdő szomszédságában 162 szobával és apartmannal várja kedves vendégeit. A hotel középpontja 1000 nm-es saját wellness részlege, az Aqualand, mely összesen 450 nm vízfelületet biztosít a fürdőzni vágyóknak.



Úszó-, élmény- és termálmedence, jacuzzi, gyermek pancsoló, szaunák, szauna-showk, élményzuhanyok, mediterrán pihenő, napozó és panoráma terasz kényezteti a hotel vendégeit.

A szobák kényelméhez nem férhet kétség: az átlagos szobaméret 30 nm, otthonos elegancia veszi körül a vendégeket, az apartmanok konyhával és több légtérrel családoknak is tökéletesek. A hotel Mandara Wellness Resortja, több mint 50 féle masszázst és medical wellness kezeléseket kínál, köztük eredeti thai és indiai ayurvedikus masszázsokat, míg a beauty részleg kozmetikával, fodrászattal, manikűrrel, pedikűrrel, testkezelésekkel, aromafürdővel és szoláriummal várja a szépülni vágyókat.

A minőségi gasztronómia szerelmeseinek: 33 méteres rekord büféasztal a reggelinél és vacsoránál, saját cukrászat, kávézó, koktél bár, pool bár, és a legújabb meglepetés: "Update 1" büfésarok csökkentett szénhidrát és kalória tartalmú Norbi Update1-es ételekkel, finomságokkal! Itt mindenki a legfinomabb süteményeket is büntetlenül megkóstolhatja!A hotel év végén is szeretettel várja vendégeit.

Szilveszterkor ugyan már teltházzal büszkélkednek, de karácsonykor és a két ünnep közötti programokon még van lehetőség a részvételre: közös karácsonyfa díszítés, bejgli, kakaó, családi kézműves műhely, gyermekprogramok kicsiknek és tiniknek, koncertek, ünnepi vacsora, éjszakai fürdővarázs party fényekkel, zenével, szauna show-val, play station sarok. Zséda koncert, bazi nagy görög buli, SP és Fluor fellépése a tiniknek, meseszínház a piciknek, Xantus Barbara és Szurdi Miklós musical stúdió az egész családnak, és még sok meglepetés.

További informáci, foglalás:

8749 Zalakaros, Gyógyfürdő tér 8.
Tel:93/542-142
Fax: 93/542-254
reservation@mendan.hu
www.mendan.hu