Mi látjuk a jövődet!

2011-12-02 17:06:00 szorenyi.p

hírkép

Az mai orvostudomány már szinte mindent meg tud gyógyítani. Feltéve, ha tudja, hogy mi a baj. A szakemberek szerint mára a diagnózisra helyeződött át a hangsúly. Egy új módszerrel 1 óra alatt megtudhatja, hogy milyen halálos veszély fenyegeti.



Nagyapám mindig azt mondta: Ha tudom, hogy elesek akkor inkább leülök! Ha lett volna egy gépe, ami megmutatja nagy valószínűséggel, hogy mikor fog elesni. Akkoriban nem volt ilyen. Manapság azonban már készült egy ilyen gép és hozzá kapcsolódó eljárás. Ezzel felfedezhető a cukorbetegség még akkor, amikor nem is gondolunk rá. Kiszűrhetjük a csontritkulást még akkor, amikor tehetünk ellene. Hasonlóan megállapítható a kezdődő szívbetegség is. AZ új műszer segítségével tehát láthatóvá vált a jövő.

A Magyar Táplálkozástudományi Kutató Zrt. diagnosztikai rendszere tájékoztat bennünket a szervezetünkben lejátszódó folyamatokról. Látják a szervezet ionháztartását, ásványi anyag szintjeit, hormonális értékeket, vérnyomás értékeket, szabadgyök szinteket stb. Ezen értékek alacsony vagy magas szintje, alul vagy fölültermelése következtetni enged a szervezetünk jövőben történő reakcióira, elváltozásaira.

Ráadásul megoldást is kínálnak. A diagnosztikától az életmódtérképen át szükséges életmódváltásig mindenre gondolnak. Még a rendszeres ellenőrzésre is. Mindezt egy óra alatt. Természetesen a javasolt életmódot aztán már be kell tartani, de ennyit talán megér az életünk.

A bejelentkezéskor hivatkozzon a Világszám.hu-ra és a NewLife csomagjaink árából 20% kedvezményre lesz jogosult, ha 2011. december 15-ig bejelentkezik Központunkba.

www.eletmodkozpont.com



Magyarországon a férfiak 63 %-a és a nők 49 %-a túlsúlyos vagy elhízott. 2020-ra az emberek 62 %-a lesz túlsúlyos vagy elhízott.