Ilyen a vámpírszex

2011-11-20 23:15:00 mennyei

hírkép

Az Alkonyat-sorozat negyedik (filmben a második) része végre megmutatta a tutit. Azt, hogy is szexelnek a vámpírok.



Persze ehhez végig kellett nézni az első húsz percet, és ezt még a sikoltozó tinilányok is picit vontatottnak érezték. De sebaj, mert hamarosan jön a nászéjszaka.

És jött is. Főhősnőnk melle picit oldalról feltűnik, de ez senkit nem érdekel, hisz közben Pattinson úr a holdfényes éjszakán besétál a tengerbe, ruhátlanul. Persze csak a háta látszik, de ez már elég ahhoz, hogy elaléljanak a kevésbé felkészült lánykák.

Aztán végre bevonulnak a brazil álomszigeten berendezett csodavilla baldachinos ágyába. Kiderül, hogy a vámpírszex kissé agresszív. Pattinson, alias Edward Cullen előbb az ágy deszkájából tör ki egy darabot, aztán szép lassan leamortizálja a baldachin tartóoszlopait. Széttépi a függönyöket, és pozdorjává zúzza a komódot. De igazából ezt egy kellőképpen szerelmes emberlány nagyon élvezi. Még szerencse, hogy van bejárónő, és másnap nem kell az ifjú arának takarítania.

A sztori még bonyolódik, terhes lesz hősnőnk, emiatt ismét láthatunk egy kis farkasember-vámpír harcot, de Jacob ezúttal nem vetkőzik, a rajongók legnagyobb bánatára.

Cserébe láthatjuk a vámpírrokonokat a lagzis jelenetben. Csupa menő pasi és bombanő. Az is hülye, aki nem vámpírnak megy.



Csupa menő pasi és bombanő. Az is hülye, aki nem vámpírnak megy.