Szavazhatsz a Szigetre

2011-10-25 11:40:00 szorenyi.p

hírkép

A Sziget ismét Európa legismertebb fesztiváljai közt mérkőzik az European Festival Awards "Legjobb Nagyfesztiválja" kitüntető címért. A végeredmény akár egy kattintáson is múlhat. Ha büszke vagy Budapest talán legismertebb bulijára, akkor kattinthatsz!



Nem kisebb eseményre, mint egy jubileumi fesztiválra készülnek a Sziget szervezői: 2012. augusztus 6-án immár huszadik alkalommal sétálunk át a Szigetre vezető hídon, hogy két bemelegítő koncertnapon és az öt fesztiválnapon újra csak kiszakadjunk a mindennapok körforgásából és belemerüljünk a bulik áradatába.

A Sziget 1993-óta már számos díjat és elismerést zsebelt be itthon és nemzetközi szinten egyaránt. A legjobb európai nagyfesztiválok versenyében évek óta az első tíz közt szerepel, de több szaklap és szervezet sorolta már rövidebb listákra is.

Idén ismét versenyt hirdetett az European Festival Awards, s most is - a szakma mellett - a fesztivállátogató közönség szavazata a döntő.

Igyekszünk méltó módon ünnepelni a 2012-es jubileumi Szigetet, de a koronát az tenné fel igazán, ha mint a “Legjobb Európai Nagyfesztivál” indíthatnánk a jubileumi éve – mondta Vető Viktória, a Sziget sajtófőnöke, aki szerint ez a díj, túl azon, hogy a közönség jóleső elismerése, a nemzetközi sztárok figyelmét is jobban felkelti. Akár döntő érv is lehet abban, hogy egy-egy sztár melyik fesztivált választja – mondta a sajtófőnök.