Balogh Gábor nyerte a Fut a Face versenyt

2011-10-15 15:00:00 V.J.

hírkép

Kárász Robi valóra váltotta ígéretét és szinte betolta a Fut a Face céljába Balogh Gábort. A Rádió Face - támogatva a Suhanj alapítvány tevékenységét - fergeteges rendezvényt varázsolt a Margit szigetre, ahol nemcsak az idő volt kiváló, hanem a hangulat is.



Ahogyan Weisz Fanni a siket szépségkirálynő a Rádió Face színpadán elmondta: fogyatékkal is lehetsz sikeres. Azt, hogy mennyire igaza van, mi sem bizonyította jobban, mint a nagyszámú közönség, aki ezen a szombat délelőttön kilátogatott a Margitszigeti Sportcentrumba. Ők már tudják, hogy a fogyatékkal élők számára a világ sokkal komolyabb kihívásokat jelent, mint az egészségeseknek.

A futópályán a médiasztárok komoly viadalban döntötték el, hogy melyikük a leggyorsabb. Végül Balogh Gábor öttusázó olimpikon mellbedobással leelőzte Kárász Róbertet. Igaz, ebben az is benne volt, hogy a TV2 arca kicsit segítette őt hátulról. A verseny, az verseny! A Pető Intézet csapatából Tóth Jani és édesanyja lett az első, a közönség nagy üdvrivalgása közepette. Bőven fogyott a 10 ezer darab palacsintából, de sokan megkóstoltak az up date finomságokat is.

A hangulatról és jó zenékről a színpadon a Rádió Face  két műsorvezetője Király Pali és Zola gondoskodott, de a szünetekben a beszélgetésekből azt is megtudhattuk milyen fontos lenne, ha minden nap  többet foglalkoznánk fogyatékos embertársainkkal.