SZÉP-kártya az OTP-től

2011-09-27 15:13:00 szorenyi.p

hírkép

Látványosan nő az OTP Széchenyi Pihenőkártya (SZÉP-kártya) elfogadóhálózata: szeptember végéig több mint ezer szálláshellyel kötött megállapodást az OTP Pénztárszolgáltató Zrt. Ezzel alig egy hónap leforgása alatt mintegy duplájára emelkedett a hálózathoz csatlakozó szálláshelyek száma.



Csatlakozott egyebek mellett a Balatontourist Zrt., a Danubius Zrt., a Hunguest Hotels Zrt., valamint nemrégiben a Falusi-Tanyai Turizmus Centrum - ismertette a legfrissebb eredményeket Róth Lajos, az OTP Pénztárszolgáltató Zrt. vezérigazgatója a közleményben. Munkáltatói oldalon is folyamatos a bővülés, jelenleg is több ezer céggel tárgyalnak a szerződéskötésről - tette hozzá Róth Lajos.

Október 1-től megszűnik az üdülési csekk adókedvezménye, 2012-ben pedig már nem bocsátanak ki újabb papírutalványokat. Ez már idén is arra ösztönzi a vállalatokat, hogy az utolsó negyedévben tervezett üdülési juttatásokat SZÉP-kártyán biztosítsák munkatársaiknak - írta közleményében a pénztárszolgáltató.

Az OTP Pénztárszolgáltató Zrt. a SZÉP-kártya fizetési lehetőségei közé október közepétől beemeli a telefonos fizetést is, amelynek segítségével már az internetkapcsolattal nem rendelkező szálláshelyek is képesek lesznek elfogadóhellyé válni.