Budapest és Katy Perry a díjazottak között

2011-09-14 12:48:00 szorenyi.p

hírkép

Sikert hozott Budapest Katy Perry-nek. Az énekes világsztár Firework című dala díjat kapott az MTV szokásos nyárvégi gáláján. Pontosan a videó diadalmaskodott az MTV Awards-on. Ebben nem ki szerepel volt annak a 30 magyar fiatalnak is, aki szerepelt a klipben.



Katy Perry Firework című slágere több szálon kötődik hazánkhoz: a budapesti helyszínek mellett többek között 30 magyar fiatal bulizik együtt a sztárral a klipben. Európa 8 országából több ezer jelentkező közül választották ki azt a kb. 200 fiatalt, akik szerepelhettek a sztár videójában.

A kiválasztás menete országonként más volt, hazánkban a Lakatos Márk, Hámori Barbara, Lilu, és Harsányi Levente zsűrizte az online beküldött videókat. A több mint 600 feltöltött pályázati anyag alapján kiválasztott nyertesek között volt, aki táncolt, akadt, aki fényképeit, rajzait mutatta be, de a klipbe bekerült a focilabdával mesteri módon bánó lány, ruhatervező fiú, saját dalával jelentkező, bátran dalra fakadó tehetség, szavaló és bűvész is.

Ahogy mondani szokás, elismerés Katy-nek, azonban mi még jobban örülünk annak, hogy Budapest szimpatikus városként jelenik meg benne. Remélhetőleg ezt a világ minden táján tudják majd.