Keresik a legszebb bringást

2011-08-25 14:20:00 superadmin

hírkép

A kerékpárosok hasonlóan a motorosokhoz divatot teremtettek. Tetszetős és kétségtelenül szexi szerkóba öltözött bringással találkozhatunk. Nem csak a ruha, a kerékpár külleme is fontos, hiszen kiegészítők egész sora áll a biciklisek rendelkezésére. Most kiderül ki a legszebb kerékpáros!



Az autók és a környezetszennyezés korában egyre többen pattannak kerékpárra. Igazán üdvözölendő ez, hiszen a testmozgás mellett a környezetet is kíméli ez a közlekedési mód. A Budapest Szíve Program keretén belül megvalósuló projektek megálmodói a kerékpárosokra is gondoltak, növekedett a kerékpársávok és kerékpárutak hossza.

A Reprezentatív kaputérség kiépítése I. ütem és a Hídfőterek és új pesti korzó kiépítése I. ütem projektek zárórendezvényén, a Budapest Szíve Családi Napokon a bringásokra is számítanak, sőt szépségversenyt rendeznek a szervezők a részükre. 

A kerékpáros és bringája a helyszínen jelentkezhet a versenyre, ahol egy virtuális budapesti háttér előtt készül róla egy fotó. A legtöbb lájkot megszerző biciklis nyer, ugyanis a Facebookra is felkerülnek a képek.

A Regisztráció időpontja 2011. szeptember 3. 11-16h között.

Helye: V. kerület Károly körút- Városháza park, Budapest pavilon.

Info: 06-30-30-30-370

Eredményhirdetés: ugyanitt 17 órakor.