Molnár Andrea lett Miss Aquaworld 2011

2011-08-20 22:16:00 superadmin

hírkép

Molnár Andrea 21 éves dunakeszi lány lett Miss Aquaworld 2011.



Már reggeltől gyakoroltak és készültek a versenyzők a show-ra. A fürdő- és vízibirodalom szinte teljesen megtelt, rengetegen voltak kiváncsiak a szépségek viadalára.

Délután három órakor kezdetét vette a megmérettetés, látványos show-elemekkel tűzdelt bemutatót láthatott a közönség.

Az előválogatók után 20 versenyző jutott az augusztus 20-ai döntőbe. Végül az Aquaworld királynője Molnár Andrea lett, így az ő fejére került a korona, melyet Romhányi Éva, a 2010-es év győztese adott át. Andrea udvarhölgyei Rauschenberger Anita és Balavaider Bettina lettek.

Az új királynő jelenleg főiskolai hallgató. Az idegenforgalom és a hotelek világa érdekli, célja, hogy szállodaigazgatóként dolgozhasson. Választottjával - egyéb nyereményei mellett - mesés hétvégét tölthet a Ramada Hotelben, és élvezheti az Aquaworld szolgáltatásait. Az első udvarhölgy, Rauschenberger Anita 20 éves, 173 cm magas, tanuló, a búvárkodás és a fitnesz a fő érdeklődési köre. A második udvarhölgy, Balavaider Bettina 16 éves, salgótarjáni lány. Elsősorban divattervezéssel szerene foglalkozni a modellkedés mellett.

Megválasztották a közönségszavazatok alapján a Miss Aquaworld 2011 közönségkedvencét is, ő a 16 éves balatonlellei Komáromi Kamilla lett.

 



Molnár Andrea nyerte a szépségek viadalát a víziparadicsomban.