Luxushajón utaznak a hercegnők

2009-11-21 00:00:00 szorenyi.p

hírkép

Csodálatos luxushajóút vár azokra, akik bekerülnek a Miss Princess of the World döntőjébe. Arról a szépségversenyről van szó, amelyen 2009-ben egy magyar lány a 9. helyen végzett. Ilyen siker rangos nemzetközi versenyen még nem jutott magyar szereplőnek. A 2010-es vetélkedés idén decemberben indul.



Környezetvédelem, internet és a turizmus népszerűsítése - ez a mottója a Miss Princess of the World 2010-es versenysorozatának, amely decemberben indul. Ekkortól lehet nevezni a magyar viadalra, ahonnan a legsikeresebb ifjú hölgy egy tündérmesébe illő kalandforgatagba kerül. A nemzetközi porondra jutó lány ugyanis egy tengeri álomutazáson, majd egy kéthetes felkészítőtáboron vehet részt. A döntőt pedig Prágában tartják, hiszen alapvetően cseh szervezésű versenyről van szó.

Az MSC Magnificat 2010 tavaszán állítják szolgálatba.

Az MSC Magnifica fedélzetén egy hetet eltölteni mindenki számára pazar élmény. A hajó bejárja a Földközi-tenger legfontosabb kikötőit. A verseny szervezői nem véletlenül választották ki ezt a tengerjárót. A hajó ugyanis kiérdemelte az ÖKO-jelzést, hiszen speciális vízfeldolgozó rendszere védi a tengert, napelemei pedig takarékosabbá teszik az üzemeltetést.

Természetesen a luxus sem marad el. A 6 csillagos MSC Jacht Club 99 tágas lakosztályt kínál majd luxus belsővel, és egy külön VIP területet, 24 órás komornyik szolgálattal. A csúcsvitorlánál kialakított ebédlőben az utasok a csillagos ég alatt költhetik el vacsorájukat. Az MSC Aurea Spa pedig a legmodernebb szépségápolási kezelésekkel várja majd a luxusosztály utasait a balinéz masszázstól, a hagyományos római vízterápiás kezeléseken, a szaunán, török fürdőn, szoláriumon, pezsgőfürdőn át, a relaxációs szobákig és masszázs termekig bezárólag.