Nemzetközi döntő Ráckevén

2011-07-20 13:05:00 superadmin

hírkép

Az interneten jelölhették idén a döntő résztvevőit a Miss Éden szépségversenyre. A nemzetközi döntő helyszíne a ráckevei Kék Duna Szálló volt. Az utóbbi évek legszínvonalasabb versenyében idén a Bokodon élő gimnazista Csonka Kitty fejére került a Damaszkuszi korona.



Igazi vízikalandban lett részük a Miss Éden döntős hölgyeinek. A lányokat délelőtt várta a kirándulóhajó, hogy a vízről is élvezhessék a festői ráckevei panorámát.

A több, mint húsz elbűvölő lány azonnal lángra lobbantotta a hajó legénységének szívét. Ez természetes is. Viszont nemcsak a hajósok vére forrt, de a motort sem hagyta hidegen ennyi édeni teremtés. Rövid percek múlva felforrt a hűtővíz és a jármű működésképtelenül ringott a holtág vizén.

A bajbajutott lányokra és a füstölgő motorra a helyi vizirendőrök lettek figyelmesek. Maguk is elcsodálkoztak az édeni hajótörötteken. Szerencsére a kalandok jó véget értek és a lányok rendőri kísérettel léphettek ismét a szárazföldre.

Az igazi izgalmak persze ezután következtek még. A versenyzők egész délután készülődtek a ráckevei Kék Duna Wellness szálló szinte minden helységében. A hagyományos három tour igazán nehéz helyzetbe hozta a zsűrit és a közönséget is, hiszen az extrém ruhás bemutató során a legkülönlegesebb ruhakölteményekben léptek kifutóra a lányok. A hawaii kimonótól a függönyből készített koktélruhán át mindent felvonultattak a versenyzők, sőt volt, aki kifejezetten ördögi volt vörös szarvacskáival.

Abban mindenki megegyezett, hogy rég látott ennyire szép lányokat a Miss Éden közönsége, ami elég sok fejfájást okozott a zsűrinek. Végül a 17 éves tatabányai gimnazista Csonka Kitty került ki győztesen az Otp Bank által támogatott nemes vetélkedésből. A számtalan díj mellett őt várja majd a mesés Koh Samet szigete és a fotózás a fehér homokos tengerpartokon.

Első udvarhölgye a 23 esztendős Prépost Nóra lett szoros versenyben, aki annyit elárult magáról az érdeklődő fotósok és újságírók gyűrűjében, hogy a palacsinta a kedvence és fotóriporter szeretne lenni, de álmai közé tartozik egy saját szépségszalon is.

Második udvarhölgy - vagyis harmadik helyezett - Piróth Petra, Vasadon élő, szintén 23 éves szépség lett. Ő jelenleg a vendéglátóiparban dolgozik, de nagy álma, hogy egyszer autóversenyző lehessen. Az idei Miss Éden győztesei nemcsak koronát és dicsőséget, hanem csodálatos ékszerekkel is nyertek a budapesti Aranydiszkont jóvoltából. A nagy versengés idei főszponzora, az Easyhotel szálláslehetőséget ajánlott a nyerteseknek, de nagy sikere volt a személyre szabott parfümöket kínáló Stading Kft.különleges illatkollekcióinak is. Valószínűleg a legszebbek számára is hasznos ajándék a L’Oreal által felajánlott sok szépítőszer, de igazi élmény lesz majd a fürdőzés a Győri Élményfürdőben is. Nyereményekben tehát idén is bővelkedett a verseny, melyről természetesen bőségesen beszámol a Fashion & Travel magazin következő száma

Az estébe nyúló díjátadás után most sem maradhatott el a fotózás, de Kiss Róbert Richárd a műsor moderátora sejtetni engedte, hogy a mai napra nincs vége a kalandoknak, hiszen a fergeteges buli folytatódik tovább.